top of page

STORKJØKKEN OG VASKERI

Maestro er ledende på storkjøkken, kjøl/frys og vaskeri i Innlandet. God opplæring og oppfølging, kvalitetsmerker og serviceavtaler gjør din bedrift mest driftsikker. 

SERVICE

Med en serviceavtale kan du redusere kostnadene og minimere risko for havari.

PRODUKTER

Vi leverer produkter av høy kvalitet. Opplæring i bruk og renhold er inkludert i prisen. Vaskeri, kjøl/frys og storkjøkkenutstyr er våre hovedområder.

PROSJEKTER

Vi leverer kvalitet og driftsikkerhet i våre prosjekter. Vi er ledende på BIM for storkjøkken.

AKTUELT

Gratulerer med åpning, Matkvartalet på Hamar! Maestro Storkjøkken har levert Storkjøkkenutstyr, butikkinredninger og kjølerom. Vi takker for godt samarbeid og ser frem til servicebesøkene.

BESØK OSS

Vi holder til i Mimes veg 3 på Gjøvik. I vårt kjøkken og utstillingslokale kan du se og prøve våre produkter. Her holder vi også kurs i RATIONAL og ROBOT-COUPE produkter.

KArt.PNG

VI TILBYR DEN BESTE LØSNINGEN FOR DIN BEDRIFT

Vi jobber for at du hver dag skal ha en stabil og trygg drift av din bedrift, enten du driver vaskeri, café, bar, matbod, cateringkjøkken, sentralkjøkken eller kantine. Vi er ledende på storkjøkkenprosjektering og leverer BIM til de største utbyggerne i landet.

OPPLÆRING INKLUDERT

Vi sørger for skikkelig opplæring, både i din bedrift og med kurs i våre lokaler på gjøvik. 

LAVE PRISER OG LEASING

Vi gir deg gode tilbud på det beste utstyret. Vi samarbeider med IKANO om leasing av utstyr slik at du slipper å betale utstyret på en faktura. 

FAGFOLK MED ERFARING

Vi har sertifiserte servicefolk innen FG-gass, RATIONAL, MIELE, ROBOT COUPE og mye mer.

VÅRE KUNDER

bottom of page